• team & jobs

  Team & jobs

Onze visie.

Word één van de mensen achter AI. We zijn voortdurend op zoek naar mensen die ons team kunnen versterken. Ben je geïnteresseerd om met ons samen te werken. Geef ons zeker een seintje.

Als je het kan dromen, kan je het bereiken.

contacteer ons

jobs

Join our team.

 • 2017 03 23 13 49 09 | Clever

  Full Stack Developer

  Clever is op zoek naar een Full Stack Developer om onze groei te ondersteunen.

  Als Full Stack Developer werk je mee aan het ontwerp en de verdere ontwikkeling van ons chatbot platform. Je zoekt mee naar nieuwe oplossingen en test nieuwe technologieën uit die ons platform klaarstomen voor de toekomst.

  Kortom: Develop the future

  Bekijk hier de gedetailleerde vacature

  Download gedetailleerde vacature
  Solliciteer voor deze job
 • Photo 1527153818091 1A9638521E2A | Clever

  Account & Delivery manager

  Als Account & Delivery manager bij Clever ben je de brug tussen onze klanten en het development team en zorg je voor de vlotte oplevering van alle projecten. Je begeleidt het project van definitie tot oplevering en bouwt een relatie op met de klant.

  Bekijk hier de gedetailleerde vacature

  Download job offer
  Solliciteer voor deze job
 • Backend | Clever

  Backend Developer

  Clever is op zoek naar een Backend Developer om onze groei te ondersteunen.

  Als Backend Developer werk je mee aan het ontwerp en de verdere ontwikkeling van ons chatbot platform. Je zoekt mee naar nieuwe oplossingen en test nieuwe technologieën uit die ons platform klaarstomen voor de toekomst.

  Bekijk hier de gedetailleerde vacature

  Download gedetailleerde vacature
  Solliciteer voor deze stage
 • Dev | Clever

  Full Stack Developer (Stage)

  Clever is op zoek naar een Stage/Student Full Stack Developer om onze groei te ondersteunen.

  Als Fullstack Developer werk je mee aan de verdere ontwikkeling van ons platform voor artificieel intelligente chatbots. Je kennis JavaScript gooi je in de strijd met tools als Node.JS en React en je leert werken met Python en het TensorFlow framework. Je helpt mee aan het ontwerp van de architectuur van de oplossing en test nieuwe technologieën uit in de ontwikkeling van nieuwe AI toepassingen.

  Download job offer
  Solliciteer voor deze stage
 • Rawpixel 579231 Unsplash 1 | Clever

  (Digital) Marketing Manager

  Als marketing manager ben je verantwoordelijk voor de succesvolle conceptie en uitrol van het communicatie- en contentplan. Je schrijft en bent eindredateur van de content die verschijnt op de website en onze andere social media kanalen.

  Je ervaring en strategisch inzicht staan je toe de algemene strategie te vertalen naar een solide marketingstrategie. Om zowel online als offline de juiste mensen op de juiste manier aan te spreken.

  Download job offer
  Solliciteer voor deze job