• Blog

Waarom lead generation?

Waarom zou je aan bot lead generation doen? Is dat wel nodig? Kost dat niet te veel? Aan het einde van dit artikel ken je het antwoord op al deze vragen!

Klaar? Let's go!

Jouw onderneming succesvol maken is waar je ’s nachts van droomt maar daar moet je natuurlijk een product of service voor verkopen. Je kan er niet van uitgaan dat personen zomaar bij jou gaan terecht komen, ook al is wat je aanbied nog zo fantastisch. Je hebt nood aan leads.

Leads zijn mensen die interesse tonen in jouw product of service en waar je contact mee hebt. That’s it. Niet meer en niet minder. Van die leads verzamel je informatie, op zijn minst een e-mailadres, waardoor je met hen in contact komt.

Ik doe al aan cold calling, heb ik dan wel lead generation nodig?

Het korte antwoord. Ja!

Bij cold calling gebeurt de eerste communicatie door jou. Er is geen garantie dat de persoon die je contacteert ook effectief interesse toont in wat je doet. Cold calling is minder effectief dan lead generation omdat je de leads aanspreekt op momenten waarop ze al interesse tonen.

Heel effectief, maar wat kost mij dat?

Lead generation is niet alleen effectief maar ook betaalbaar. Terwijl je bij cold calling mensen nodig hebt die tijd investeren één op één is dit bij lead generation niet het geval. Een lead generator plaats je op je website of ander kanaal en komt tevoorschijn wanneer jij dat wilt.

Bij ons probeer je een maand gratis, onafhankelijk van het aantal leads die het oplevert.

Wow, de leadgenerator werkt, wat nu?!

Het voordeel van de leads die je verzameld hebt is dat je hier direct-mail campagnes aan kan koppelen. Zo zorg je voor een continue stroom van informatie die naar de leads gaat. De leads blijven geïnformeerd over jouw product of service.

Ook snel en efficiënt leads verzamelen? Maak vandaag nog GRATIS een account aan op cleverbots.ai en zie jouw onderneming groeien!


Like this case?
Show us some brains!