• News
  • Blog

Clever genoemd as BelgianTop 50 Startup to invest in

Clever werd genoemd als één van de top 50 startups om in te investeren door een jury van 9 durfkapitalisten en business angels (3 franse en 6 belgen), alsook door de vertegenwoordiger van Startups.be, de belgische startup community en Trends-Tendances, het leiden economisch magazine.

Op 17 november stond Clever in een artikel van Trends-Tendances:

Dataminingspecialist Maarten Verschuere bouwde zijn expertise op door zijn werk in Londen, Parijs en Cincinnati. Terug in België focuste hij zich op de ontwikkeling van Artificiële Intelligentie oplossingen met het doel om de relatie tussen ondernemingen en hun klanten te verbeteren.
Clever innoveert door de ontwikkeling van AI chatbots voor specifieke toepassingen. Geautomatiseerde klantenservice en intelligente online aanbevelingen zijn de eerste voorbeelden van hoe deze technologie een enorme toegevoegde heeft.
Clever wordt verwacht een omzet te hebben van €400K in haar eerste jaar en kijkt uit naar zowel lokale als internationale uitbreiding.

Als één van de Top50 Belgische startups om in te investeren, is Clever al stevig aanwezig op de radar van investeerders en B2C ondernemingen die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen.

Like this case?
Show us some brains!