• Customer Success

    Chatbots zijn overal. Ze helpen jouw onderneming te automatiseren, veelgestelde vragen beantwoorden en producten of artikels aanbevelen.

Customer service automatisatie

De toegevoegde waarde van bots is het meest duidelijk binnen een context van customer service. Clever ontwikkelt first line chatbots en mailbots die een stuk van het werk automatiseren en de klant sneller vooruit helpen.

De Clever chatbots en mailbots fungeren als een first line om jouw klanten te bedienen 24/7. Standaardvragen worden meteen beantwoord, complexere vragen worden geregistreerd en doorgegeven aan de menselijke medewerker.

De klant krijgt onmiddelijk een antwoord op zijn vragen, zonder in de rij te wachten, via het kanaal naar keuze (chat, mail, sociale media en binnenkort zelfs voice).

De customer service agent krijgt alleen de cases waar zij echt van toegevoegde waarde kan zijn. De bot verzamelt de nodige gegevens en stuurt deze voorbereiding door met een aanbevolen antwoord.

Heb je interesse of wens je meer informatie?

Ons botplatform

Chatbots zijn overal. Ze helpen jouw onderneming te automatiseren, veelgestelde vragen beantwoorden en producten of artikels aanbevelen.

Wij bouwden een platfrom waarop je jouw chatbot kan maken en online plaatsen op verschillende platformen tegelijkertijd. Voice assistenten worden elke dag belangrijker en wanneer jij ook jouw eigen assistent hebt dan is ons platform er klaar voor!

Ons platform voorziet een centrale plaats waar je eenvoudig kan analyseren wat mensen zeggen tegen jouw chatbot. Dit gebeurt op ons dashboard dat snel en begrijpbaar is.

Lead generator chatbot

Voor het aanpakken van het online conversieprobleem heeft Clever een lead generator chatbot ontwikkeld die bedrijven en organisaties helpt met het verzamelen van leads en potentiële klanten.

Momenteel heerst er een online conversieprobleem waarbij in de beste gevallen slechts 10% van de bezoekers van een website terugkeren of leads worden. Clever pakt dit probleem aan en start interactie met de bezoeker via een chatvenster.

Met enkel een paar kliks is de lead generator chatbot van Clever klaar voor gebruik op uw website of facebook-pagina. De chatbot begroet de bezoeker en zal uiteindelijk vragen naar contactgegevens, waardoor de bezoeker van de website wordt omgezet naar een lead.

De leadgenerator chatbot is snel en werkt doeltreffend. De chatbot wordt geleverd met ons krachtig platform die bovendien toelaat om de bot volledig aan te passen aan jouw noden.

De leadgenerator chatbot van Clever is goedkoop en is al te verkrijgen vanaf €50 per maand.

https://leadgenerator.ai/


Heb je interesse of wens je meer informatie?

Onze aanpak
in 4 stappen.

01.

Maak jouw gratis
account.

02.

Bouw jouw flow met de Clever
bouwblokken of
met jouw eigen modellen

03.

Kies kanalen
& output

04.

Je bent online!
No cure, no pay!